Lapin elämyksiä itselle tai lahjaksi

Elämyspaketeistamme löydät ihanuuksia itselle ja elämyksiä ystäville. Nauti rauhoittavasta saamelaismusiikista ja Lapin luonnon antimista. Tarjoamme hoitoja myös ryhmille, jolloin voitte jakaa nautinnon yhdessä. Yllätä lähimmäisesi elämyksellisellä hoidolla tai avoimella lahjakortilla - tai suo hetken hengähdys itsellesi. Tutustu hoitoihin ja ota yhteyttä, voimme myös suunnitella jotain yhdessä.

Lahjakortti

Aurora Span lahjakortilla voit tarjota läheisillesi tai vaikka henkilökunnallesi hemmotteluhetken esimerkiksi rentouttavan kuumakivihieronnan tai ylellisen kasvohoidon merkeissä. Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen hoitovalikoimaamme, josta löytyy jokaiselle jotain! Anna lahjaksi hyvää oloa arjen kiireiden keskelle – stressittömästi!

 

OSta

Matka arktiseen hyvään oloon-Päähieronta

Yksinkertainen ja rauhoittava päähieronta, joka toteutetaan asiaankuuluvasti porontaljalla. Koe lappilaisen musiikin ja kosketuksen harmonia.  Laukaisee stressiä ja helpottaa sen oireita. Hieronnassa ei käytetä öljyä, eikä se vaadi riisuuntumista.

Kesto: 25 min
Hinta:
49 €

VARAA AIKA

Kevään hehkua Odottavalle äidille-vartalohoito

Kehosi valmistelee uutta elämää. Anna sille hetki aikaa levätä, virkistyä ja kerätä voimia. Hoitoon kuuluu hellävarainen kokovartalonkuorinta sekä rentouttava hieronta kosteuttavalla vartalovoiteella. Hoito toteutetaan huomioimalla äidin raskausviikot.

Kesto: 60 min
Hinta:
108€
VARAA AIKA

Lappilainen kuumakivihieronta

Lämpimillä Inarijärven aaltojen silottamilla kivillä hierotaan keho kauttaaltaan, jolloin vartalo vapautuu jännityksestä ja stressistä. Lämpö siirtyy kivistä syvälle lihaksiin ja saa aikaan kokonaisvaltaisen hyvän olon. Hieronta aloitetaan lämpimillä kivillä ja viimeistellään käsin hieroen.

Kesto: 50min
Hinta: 97€

Kesto: 75min
HInta: 129€

 

VARAA AIKA

TUNTURIN lämpöhieronta

Selän rentouttava lämpöhoito ja voimaannuttava hieronta vievät sinut ja ajatuksesi joikujen saattelemana Lapin mystiseen luontoon.

Kesto: 50min
Hinta: 97€


Kesto:
30min
HInta: 49€/hlö

 

VARAA AIKA

KAAMOKSEN KARKOITUSTA MIEHILLE-kasvohoito

Tehokasvohoito miehelle sisältää raikastavan pintapuhdistuksen ja kuorinnan. Hoito jatkuu rentouttavalla kasvohieronnalla ja kasvonaamion virkistävällä vaikutuksella. Hoito viimeistellään ihoa vahvistavalla seerumilla ja suojaavalla hoitovoiteella.

 

Kesto: 60min
Hinta: 118€

Käsienhoito Miehelle
Kynnet muotoillaan ja kynsinauhat siistitään jonka jälkeen hoito viimeistellään miellyttävällä käsien hieronnalla ja ravitsevalla käsivoiteella.

Kesto: 25min
Hinta: 55€

VARAA AIKA

Aurora borealis – vartalohoito

Suomalaisen luonnon tehoaineet tupasvilla, karpalo ja hilla kosteutttavat, suojaavat ja ravitsevat ihoa tehokkaast. Vartalokuorinnassa ne myös tasoittavat ja uudistavat ihoa.

Vartalokuorinnan ja kevyen hieronnan vaikutuksesta ihosi saa takaisin kirkkautensa ja heleytensä. Lopputuloksena on rentoutunut olo ja ylellisen pehmeä, tasainen iho.

Kesto: 60min
Hinta: 108€
VARAA AIKA

TÄHTIHETKI Lapselle (4-14 v)Hierontahoito

Minun ensimmäinen hierontani on lempeän tehokas ja mieltä rauhoittava  kokemus.
Hoidossa huomioidaan lapsen ikä ja elämyksen viimeistelee jännittävä saamealaismusiikki.

Kesto: 25min
Hinta: 45€

VARAA AIKA

Pienten varpaiden/sormien sipsutteluhoito

Pienten varpaiden ja käsien hipsutteluhoito on kaunistava ja riemastuttava kokemus.
Hoitoon kuluu valinnaisesti joko käsien tai varpaiden kynsien hoito, lakkaus ja koristelu, sekä kevyt hieronta.

Kesto: 25min
Hinta: 45€

 

VARAA AIKA

Lumiloitsu-kevythieronta

Tämä hoito lumoaa asiakkaat rentouttavalla ja virkistävällä vaikutuksellaan. Hoidossa hierotaan jalat jalkapohjista polviin, käsivarsista niska-hartiaseudulle aina päänahkaan asti. Hoitoon yhdistyy lämmön hellivä vaikutua sekä lempeän voimakkaat hierontaotteet.

Kesto: 35min

Hinta: 69€

VARAA AIKA

Heräsikö kysyttävää hoidoista?
Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme.