Lapin elämyksiä itselle tai lahjaksi

Elämyspaketeistamme löydät ihanuuksia itselle ja elämyksiä ystäville. Nauti rauhoittavasta saamelaismusiikista ja Lapin luonnon antimista. Tarjoamme hoitoja myös ryhmille, jolloin voitte jakaa nautinnon yhdessä. Yllätä lähimmäisesi elämyksellisellä hoidolla tai avoimella lahjakortilla - tai suo hetken hengähdys itsellesi. Tutustu hoitoihin ja ota yhteyttä, voimme myös suunnitella jotain yhdessä.

Keskiyön auringon kasvohoito

Hoidossa käytetään Pohjoisen villiluonnon antimia puolukkaa ja hillaa, jotka ovat saaneet voimansa Lapin yöttömästä kesästä. Sisältää pintapuhdistuksen, ihotyypin mukaisen naamion, käsihieronnan ja hoitovoiteen kasvoille sekä silmänympärysvoiteen.

Kesto: 35 min
Hinta:
69€

vARAA AIKA

Matka arktiseen hyvään oloon

Yksinkertainen ja rauhoittava päähieronta, joka toteutetaan asiaankuuluvasti porontaljalla. Koe lappilaisen musiikin ja kosketuksen harmonia.  Laukaisee stressiä ja helpottaa sen oireita. Hieronnassa ei käytetä öljyä, eikä se vaadi riisuuntumista.

Kesto: 25 min
Hinta:
49 €

VARAA AIKA

Kevään hehkua Odottavalle äidille

Kehosi valmistelee uutta elämää. Anna sille hetki aikaa levätä, virkistyä ja kerätä voimia. Hoitoon kuuluu hellävarainen kokovartalonkuorinta sekä rentouttava hieronta kosteuttavalla vartalovoiteella. Hoito toteutetaan huomioimalla äidin raskausviikot.

Kesto: 60 min
Hinta:
108€
VARAA AIKA

Lappilainen kuumakivihieronta

Lämpimillä Inarijärven aaltojen silottamilla kivillä hierotaan keho kauttaaltaan, jolloin vartalo vapautuu jännityksestä ja stressistä. Lämpö siirtyy kivistä syvälle lihaksiin ja saa aikaan kokonaisvaltaisen hyvän olon. Hieronta aloitetaan lämpimillä kivillä ja viimeistellään käsin hieroen.

Kesto: 50min
Hinta: 89€

Kesto: 75min
HInta: 118€

 

VARAA AIKA

TUNTURIN lämpöhieronta

Selän rentouttava lämpöhoito ja voimaannuttava hieronta vievät sinut ja ajatuksesi joikujen saattelemana Lapin mystiseen luontoon.

Kesto: 50min
Hinta: 89€

Kahdelle
Kesto:
30min
HInta: 45€/hlö

 

VARAA AIKA

KAAMOKSEN KARKOITUSTA MIEHILLE

Tehokasvohoito miehelle sisältää raikastavan pintapuhdistuksen ja kuorinnan. Hoito jatkuu rentouttavalla kasvohieronnalla ja kasvonaamion virkistävällä vaikutuksella. Hoito viimeistellään ihoa vahvistavalla seerumilla ja suojaavalla hoitovoiteella.

 

Kesto: 60min
Hinta: 108€

Käsienhoito Miehelle
Kynnet muotoillaan ja kynsinauhat siistitään jonka jälkeen hoito viimeistellään miellyttävällä käsien hieronnalla ja ravitsevalla käsivoiteella.

Kesto: 25min
Hinta: 55€

VARAA AIKA

Aurora borealis – vartalohoito

Suomalaisen luonnon tehoaineet tupasvilla, karpalo ja hilla kosteutttavat, suojaavat ja ravitsevat ihoa tehokkaast. Vartalokuorinnassa ne myös tasoittavat ja uudistavat ihoa.

Vartalokuorinnan ja kevyen hieronnan vaikutuksesta ihosi saa takaisin kirkkautensa ja heleytensä. Lopputuloksena on rentoutunut olo ja ylellisen pehmeä, tasainen iho.

Kesto: 60min
Hinta: 108€
VARAA AIKA

TÄHTIHETKI Lapselle (4-14 v.)

Minun ensimmäinen hierontani on lempeän tehokas ja mieltä rauhoittava  kokemus.
Hoidossa huomioidaan lapsen ikä ja elämyksen viimeistelee jännittävä saamealaismusiikki.

Kesto: 25min
Hinta: 38€

Pienten varpaiden ja käsien hipsutteluhoito on kaunistava ja riemastuttava kokemus.
Hoitoon kuluu käsien tai varpaiden kynsien hoito, lakkaus ja koristelu. sekä kevyt hieronta.

Kesto: 25min
Hinta: 38€
VARAA AIKA

Heräsikö kysyttävää hoidoista?
Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme.