Elämykselliset hoitopaketit itselle tai lahjaksi

Paketeistamme löydät ihanuuksia itselle ja elämyksiä ystäville. Henkilökohtaisten hoitojen lisäksi tarjoamme myös hoitoja ryhmille, jolloin voit jakaa nautinnon tärkeimpiesi kanssa. Yllätä lähimmäisesi elämyksellisellä hoidolla tai avoimella lahjakortilla - tai suo hetken hengähdys itsellesi. Tutustu hoitoihin ja ota yhteyttä, voimme myös suunnitella jotain yhdessä.

Keskiyön auringon kasvohoito

Hoidossa käytetään Pohjoisen villiluonnon antimia puolukkaa ja hillaa, jotka ovat saaneet voimansa Lapin yöttömästä kesästä. Sisältää pintapuhdistuksen, ihotyypin mukaisen naamion, käsihieronnan ja hoitovoiteen kasvoille sekä silmänympärysvoiteen.

59 €/35 min
Ota yhteyttä

Matka arktiseen hyvään oloon

Koe lappilaisen musiikin ja kosketuksen harmonia. Yksinkertainen ja rauhoittava päähieronta, joka toteutetaan asiaankuuluvasti porontaljalla. Laukaisee stressiä ja helpottaa sen oireita. Hieronnassa ei käytetä öljyä, eikä se vaadi riisuutumista.

45 €/25 min
Ota yhteyttä

Odottavalle äidille

Kehosi valmistelee uutta elämää. Anna sille hetki aikaa levätä, virkistyä ja kerätä voimia. Hoitoon kuuluu kevyt hieronta sekä kuorinta kosteuttavalla vartalovoiteella.

79 €/50 min.
Ota yhteyttä

Lappilainen kuumakivihieronta

Lämpimillä, Inarijärven aaltojen silottamilla kivillä hierotaan kehon energiapisteitä, jolloin vartalo vapautuu jännityksestä ja stressistä. Lämpö siirtyy kivistä syvälle lihaksiin ja saa aikaan kokonaisvaltaisen hyvän olon.

79 €/50 min.
Ota yhteyttä

Tunturin lämpöhieronta

Selän teholämmitys lämpötyynyllä, rentouttava hieronta käsille, niskalle, selälle ja hartioille.

69 €/55 min.
Ota yhteyttä

Hoidot miehelle

Kasvohoito Miehelle
Tehokasvohoito miehelle sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan kasvoille, ylellisen hieronnan, naamion, tehoseerumin ja hoitovoiteen.

79 € / 50 min

Käsienhoito Miehelle
Kynsien siistiminen ja kynsinauhojen käsittely

20 € / 15 min
Ota yhteyttä

Aurora borealis – vartalohoito

Suomalaisen luonnon tehoaine tupasvilla kosteuttaa, suojaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti. Vartalokuorinnan ja kevyen hieronnan vaikutuksesta ihosi saa takaisin kirkkautensa ja heleytensä. Lopputuloksena on rentoutunut olo ja ylellisen pehmeä, tasainen iho.

79 €/50 min
Ota yhteyttä

Lapselle 4 – 14 v.

Minun ensimmäinen hierontani
Hierontaan sisältyy selän, niskan, hartioiden ja käsivarsien hieronta.

35€/25 min

Pienten käsien tai varpaiden sipsutteluhoito
Käsien tai varpaiden kynsien hoito, lakkaus ja koristelu. Kevyt hieronta.

35€/25 min
Ota yhteyttä

Heräsikö kysyttävää hoidoista?
Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme.