Hieronnat

Aurora Spassa pääset nauttimaan rentouttavista hoidoista ja kokonaisvaltaisesta hemmottelusta.

Hieronta on ikivanha, perinteinen hoitomuoto, jolla tarkoitetaan käsin tehtävää kehon pehmeidenkudosten liikkuvaa muokkausta. Hieronta on hyvä tapa laukaista stressin ja rasituksen aiheuttamia lihasten jännitystiloja. Hierontaan voi tulla milloin vain kunhan et ole flunsassa tai muuten kipeänä.

Aromahieronta

Aromahieronta on lempeän tehokas,  sekä mieltä että kehoa rentouttava hierontahoito. Hieronta on mielyttävän tuntuista, sivelyotteilla tehtyä laaja-alaista hierontaa.

Hoitovaikutus määräytyy käytettävän aromaattisen hoitoöljyn mukaan.

Aromahieronta sopii niin miehille kuin naisille.

Kesto: 25 min
Hinta: 45

Kesto: 50min
Hinta: 79

Kesto: 75 min.
Hinta: 99

VARAA AIKA

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta poistaa tehokkaasti lihaskireyksiä ja lievittää kipua. Samalla lisätään lihasten kimmoisuutta ja liikkuvuutta sekä rentoutetaan kehoa. Hoidettava alue sovitaan yhdessä hierojan kanssa.

Klassinen hieronta sopii lähes kaikille iästä riippumatta. Kipeänä ollessa hieronta on syytä jättää tekemättä tai siitä kannattaa keskustella lääkärin kanssa.

Kesto: 25 min
Hinta: 45

Kesto: 50min
Hinta: 79

Kesto: 75 min.
Hinta: 99
Varaa aika

Kuumakivihieronta

Lämpimillä Inarijärven aaltojen silottamilla kivillä hierotaan keho kauttaaltaan, jolloin vartalo vapautuu jännityksestä ja stressistä. Lämpö siirtyy kivistä syvälle lihaksiin ja saa aikaan kokonaisvaltaisen hyvän olon.

Kesto: 50min
Hinta: 89€

Kesto: 75min
HInta: 118€
Varaa aika

Odottavalle äidille

Kehosi valmistelee uutta elämää. Anna sille hetki aikaa levätä, virkistyä ja kerätä voimia. Hoitoon kuuluu ihoa uudistava kokovartalokuorinta sekä virkistävä ja lihasjännityksiä poistava hieronta.

Kesto: 50min
Hinta: 89€
Varaa aika

Lymfahoito

Lymfahieronta vaikuttaa kudoksiin ja lymfaattiseen järjestelmään.  Aktivoimalla verenkiertoa, lihaksistoa ja kudoksia saadaan ylimääräinen neste ja kuona-aineet poistumaan sidekudoksista imunestekiertoon.

Lymfasukissa ja jalkaterissä olevat ilmatyynyt täyttyvät ilmalla valitun hoito-ohjelman mukaan vuorotellen ja yhtäaikaa. Ohjelma valitaan asiakkaan tarpeen mukaan.

Hiihtäjien ja patikoitsijoiden suosikkihoito!

Lue lisää lymfahoidosta

Kesto: 50min
Hinta: 69€

Kesto: 30min
Hinta: 50€

Varaa aika

Heräsikö kysyttävää hoidoista?
Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

Tutustu myös