Käsi- ja jalkahoidot

Aurora Spassa pääset nauttimaan rentouttavista hoidoista ja kokonaisvaltaisesta hemmottelusta.

Haluamme tarjota asiakkaillemme rauhallisen ja rentouttavan hetken arjen yläpuolella. Nautinnolliset jalka- ja käsihoidot ovat yhtä aikaa hoitava ja virkistävä kokemus. Ammattilaisemme tarjoavat myös hoitoja vaikeisiin jalkaongelmiin. Hoidot suoritetaan kokonaisvaltaisesti ja asiakkaan tarpeet huomioon ottaen.

Lahjakortti

Aurora Span lahjakortilla voit tarjota läheisillesi tai vaikka henkilökunnallesi hemmotteluhetken esimerkiksi rentouttavan kuumakivihieronnan tai ylellisen kasvohoidon merkeissä. Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen hoitovalikoimaamme, josta löytyy jokaiselle jotain! Anna lahjaksi hyvää oloa arjen kiireiden keskelle – stressittömästi!

 

OSta

Käsien pikakaunistus

Kynnet muotoillaan kauniiksi ja lakataan vaalealla, läpikuultavalla sävyllä.  Kädet ja kynsinauhat hierotaan ravitsevalla öljyllä.

Kesto: 35min
Hinta: 55€
Varaa aika

Spa-käsihoito

Kuivat ja väsyneet kädet saavat syväkosteutuksen ja tehorentoutumisen parafiinin vaikutuksesta. Hoidossa kynnet muotoillaan, kynsinauhat hoidetaan ja lopuksi tehdään rentouttava kevyt hieronta. Käsien parafiinihoito jättää kätesi ihanan pehmeiksi. Lämmin parafiini auttaa parantamaan verenkiertoa, vähentämään sormien jäykkyyttä ja lievittämään nivelkipuja.

 

Kesto: 60min
Hinta: 97€

Lakkaus käsihoidon yhteydessä 15 € (sis. lakkapullon)
Huomioithan, että hoitoaika pitenee 15min.
Varaa aika

Tunturivaeltajan jalkahoito

Perusteellinen jalkahoito. Sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston,  kynsien ja kynsinauhojen käsittelyn ja siistimisen.
Jalkojen kunnosta riippuen hoito sisältää myös jalkahieronnan.

Kesto: 60min
Hinta: 97€

Lakkaus jalkahoidon yhteydessä 15€ (sis. lakkapullon)
Huomioithan, että hoitoaika pitenee 15 min.

Varaa aika

Jalkojen kokonaisvaltainen spa-hoito

Lämmön rentouttaessa kehoasi ja
mieltäsi, jalkoja hemmotellaan virkistävällä jalkakylvyllä sekä puhdistavalla kuorinnalla. Jalat hoidetaan ja huolletaan perusteellisesti. Hoito viimeistellään rentouttavalla jalka- sekä niskahartiahieronnalla. Sisältää varpaiden kynsien lakkauksen.

Kesto: 90min
Hinta: 155€
Varaa aika

Sokerointi

Hellävarainen karvanpoisto

Sokerointi on nykyaikainen ja tehokas menetelmä, joka poistaa häiritsevät ihokarvat juurineen, nopeasti ja pitkäkestoisesti.

Sääret Hinta: 65€
Jalat kokonaan Hinta: 120€
Kainalot  Hinta: 45€
Ylähuuli/Leuka Hinta: 30€

Varaa aika

Pienten käsien tai varpaiden hipsutteluhoito

Hoito lapsille

Hipsutteluhoitoon kaunistava ja riemastuttava kokemus. Hipsutteluhoitoon kuuluu käsien tai varpaiden kynsien hoito, lakkaus ja koristelu sekä hieronta

Kesto: 25min
Hinta: 45€
Varaa aika

Heräsikö kysyttävää hoidoista?
Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

Tutustu myös