Tuotesarjat

Auta ihoasi voimaan hyvin juuri sinun ihotyypillesi sopivilla ammattilaistuotteilla.

Meiltä löydät useita alan huippumerkkejä, jotka edustavat kauneudenhoidon huippulaatua. Autamme mielellämme valitsemaan sopivat tuotteet arjen kauneudenhoitoon ja juhlaan valmistautumiseen, kysy lisää kosmetologeiltamme.


Artdeco

Ratkaisuja kauniiseen päivään, kätevää muunneltavuutta ja laaja valikoima värivaihtoehtoja. Siinä lähes kolmekymmentä vuotta alalla olleen saksalaisen ARTDECO-meikkisarjan idea pähkinänkuoressa. Värivivahteiden laaja valikoima on vertaansa vailla ja voit yhdistellä värejä mielesi mukaan magneettipohjaisiin meikkirasioihin. Innovatiivisen meikkikokoelman uutuusväreissä hehkuvat kunkin kauden kuumimmat trendit. Artdeco on helppokäyttöinen ja kohtuuhintainen meikkisarja.

Lue lisää valmistajan sivuilta

Kysy lisää


Aromatica

Aromatica – Wellness tuotteiden vaikuttavina aineina on monen eteerisen öljyn yhdiste, joka vaikuttaa fyysisesti ihon ja elimistön toimintoihin sekä psyykkisesti mielialaamme hajuaistin kautta.Kaikki Aromatica-Wellneksen eteerisetöljyt ja kasviöljyt, joita käytetään tuotteiden valmistamiseen, ovat valvottua ja sertifioitua organic-laatua.

Lue lisää valmistajan sivuilta

Kysy lisää


Camillen 60

Helpot, edulliset ja hemmottelevat voiteet, öljyt ja muut tuotteet jalkojen ja käsien päivittäiseen hoitoon. Camillen 60-tuotteet sisältävät kamomillaa ja monia muita luonnollisia ja tehokkaita vaikuttavia aineita, jotka sopivat erilaisten jalkaongelmien hoitoon. Ne tuntuvat hyvältä iholla jo levitettäessä, imeytyvät nopeasti ja tuoksuvat miellyttävältä. Kamomillan erityinen tulehduksia ehkäisevä, turvotusta laskeva ja ihoa uudistava vaikutus tekee siitä arvokkaan ihon hoidolle. Se suojaa ja edistää ihon uusiutumista.

Lue lisää valmistajan sivuilta

Kysy lisää


Dibi milano

Italialainen, erittäin laadukas ja jo 30 vuoden ajan markkinoilla ollut aikuisen ihon kosmetiikkasarja kasvoille ja vartalolle. Tuotteissa on käytetty viimeisintä teknologiaa ja ne on hyvin tutkittuja. Dibi Milanon tuotteilla saat varmasti laatua, ylellisyyttä ja tuloksia. Dibi Milanon tuotteita voidaan käyttää yhdessä radiotaajuuslaitteen kanssa, joka voimistaa tuotteiden tehokkuutta.

Lue lisää valmistajan sivuilta

Kysy lisää


Jane iredale

Luonnollisia, kestäviä mineraalimeikkejä, jotka ravitsevat sekä suojaavat ihoa ja tuovat esille oman ihon parhaat puolet, raikkaan ja tasaisen ihon. Peitevoiteet eivät pelkästään peitä, vaan parantavat ihoasi tasapainottaen ja virkistäen. Mattatuotteet poistavat kiiltoa ilman ikävää talkkimaisuutta. Jokainen tuote ja sävy on tarkkaan suunniteltu erityyppisiin tarpeisiin. Tuotteissa käytetään vain laadukkaimpia raaka-aineita, jotta voidaan taata tyytyväisyys tuotteen toimintaan, peittävyyteen, levittyvyyteen ja rakenteeseen. Mineraaleissa noudatetaan uusinta teknologiaa, joka mahdollistaa hyvän suojakertoimen. Tuotteissa käytetyt vitamiinit ja antioksidantit ovat farmaseuttista laatua ja sertifioitua luomua aina kun mahdollista. Jane Iredale -meikkisarja on ihoterapiaa parhaimmillaan. Suosittu mineraalimeikkisarja ympäri maailman.

Lue lisää valmistajan sivuilta

Kysy lisää