Hae koulutukseen

Voit hakea meille opiskelemaan milloin tahansa ottamalla yhteyttä sähköpostitse auroraspa.tuija@gmail.com arcticbeauty@gmail.com. Opiskelijoita voidaan ottaa opiskelemaan jatkuvan haun periaatteen mukaisesti. Aloitusajankohdat ovat vuoden hiljaisimpia sesonkeja, jolloin uusien opiskelijoiden opintojen aloittaminen, orientoituminen ja uusien taitojen harjoitteleminen on ajankohdallisesti sopivinta.

Pääsyvaatimuksena opintojen aloittamiselle on 18 vuoden ikä sekä vähintään peruskoulun päättötodistus vai suoritettu oppivelvollisuus. Toivomme, että olisit suorittanut myös jonkin toisen asteen tutkinnon ja/tai sinulla olisi ainakin muutama vuosi työkokemusta. Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen, kiinnostunut kauneudenhoidosta, ihosta ja ihmisestä. Oma-aloitteisuus, aktiivisuus sekä täsmällisyys ovat myös plussaa hakiessasi meille opiskelemaan.

Hakemuksesi nopea ja tuloksellinen käsittely onnistuu seuraavasti:

  • lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si, mieluiten kuvan kera
  • kerro, miksi sinä olisit juuri se oikea opiskelemaan Arctic Beauty Schoolissa
  •   arcticbeauty@gmail.com

Kun hakemuksesi on käsitelty, kutsumme sinun henkilökohtaiseen haastatteluun, joka toteutetaan Teamsin välityksellä. Haastattelun aikana sinun on mahdollista kysyä mieltäsi askarruttavia asioista opiskelustamme. Kerromme mielellämme lisää. Tiedon opiskelijavalinnasta pyrimme antamaan mahdollisimman pian haastattelun jälkeen.

CV-pohjan ja ohjeet sen tekemiseen löydät https://duunitori.fi/tyoelama/tyylikkaat-ja-helposti-muokattavat-cv-pohjat .