Mitä koulutus maksaa?

Arctic Beauty Schoolissa voit opiskella kerralla kaikki ammatilliset tutkinnon osat, joiden yhteenlaskettu laajuus on 145 osp. Opiskeleminen kestää tällöin 12-18 kk riippuen aikaisemmasta osaamisestasi ja koulutuksestasi.

Koko valmistavan koulutuksen ammatillisten tutkinnon osien (145 osp) kurssimaksu on 8820€.  Kurssimaksu on mahdollista suorittaa myös osamaksuna.

Muut kustannukset

Kurssimaksun lisäksi sinulle ei koidu lisäkustannuksia opiskeluun liittyvistä opetusmateriaaleista, oppikirjoista eikä työssä tarvittavista välineistä ja instrumenteista. Sinulla on opiskelun aikana käytössäsi yrityksemme/oppilaitoksemme työvaatteet. Haluamme myös ulkoisen olemuksemme viestivän asiakkaillemme yrityksemme luotettavuudesta ja ammattimaisuudesta sekä olevan osa asiakkaille muodostuvaa, yhtenäistä mielikuvaa palvelustamme.

OPINTOTUKI

Opiskelijamme kuuluvat kelan opintotuen pariin ja voivat hakea opintotukea, edullista valtion takaamaa opintolainaa sekä asumislisää. Lisää informaatiota tuen hakemisesta sekä määrästä  löydät Kelan sivuilta Opiskelijat – kela.fi

Miten koulutukseen haetaan?

Voit hakea meille opiskelemaan milloin tahansa. Opiskelijoita voidaan ottaa opiskelemaan jatkuvan haun periaatteen mukaisesti.

Lue lisää täältä