Opetushenkilöstö

Henkilökunnan esittely, keitä me olemme

Opetushenkilöstö koostuu ammatillisesta opettajasta, jolla on myös ammatillisen opinto-ohjaajan pätevyys sekä kauneudenhoitoalan ammattilaisista, joilla on kosmetologin ja hierojan pätevyys sekä vahva liiketoimintaosaaminen ja monen vuoden yrittäjäkokemus.

Sanna Niemelä

yrittäjä, koulutettu hieroja, kosmetologi, markkinointimerkinomi

Sannalla on vahvaa yrittäjäosaamista kauneudenhoitoalalta jo vuodesta 2005 lähtien. Viimeisen kymmenen vuoden ajan Sanna on johtanut tavoitteellisesti hyvinvointihoitola Aurora Spata Saariselällä. Näiden vuosien aikana Aurora Spassa on ollut useita kymmeniä kosmetologi- ja hierojaoppilaita työssäoppimimassa. Sanna on ollut myös oppisopimusopiskelijoiden kouluttaja. Sannalla on paljon annettavaa yrittäjyydestä ja kauneudenhoitoalan palvelujen tuottamisesta ja hän mielellään jakaa osaamistaan tuleville ammattilaisille. Sanna on ulospäinsuuntautunut ja tekee asioita mielellään yhdessä muiden kanssa. Asiakkaat muistavat Sannan hoitavat kädet ja lämpimän olemuksen vuosien takaakin.

Työ- ja koulutusyhteisössä Sanna on tehokas ja taitava organisoija. Hän on hyvä suunnittelemaan ja aikatauluttamaan tekemistä. Hänellä on kyky järjestää asiat niin, että tavoitteet saavutetaan ja hommat tehdään laadukkaasti ja oikein.


Tuija Taalikka

ammatillinen opettaja, opinto-ohjaaja, estenomi, kosmetologi

Tuija on toiminut kauneudenhoitoalalla vuodesta 1986 lähtien ja opettajanakin yhteensä jo yli 30 vuotta neljässä eri kauneudenhoitoalan oppilaitoksessa. Hän on lisäksi työskennellyt eri maahantuojilla sekä kouluttajana, ostajana että myynti- ja markkinointiassistenttina, kosmetologina kylpylässä sekä omassa hoitolassaan.

Tuija on pedagogisesti pätevä ammatillinen opettaja ja opinto-ohjaaja. Kauneudenhoitoalan koulutusten lisäksi Tuija on suorittanut liiketalouden sekä ammatillisen perustutkinnon että ammattitutkinnon ja käynyt erilaisia lisäkoulutuksia mm. yrittäjyyskasvatukseen ja tiimioppimiseen liittyen.

Opettajana Tuija näkee itsensä ennen kaikkea valmentajana, oppimisen ohjaajana sekä kannustavana tsempparina. Tuijasta on sanottu, että hänellä on kyky nähdä ihmisten vahvuuksia ja auttaa näiden esiintuloa. Hän on luontainen valmentaja ja arvostaa muita sellaisina kuin he ovat. Hänellä on hyvä mielikuvitus, joten hän näkee erilaisia muutostarpeita usein ennen muita. Hänellä on kykyä innostaa muita ihmisiä.


Pia Viskari

yrittäjä, koulutettu hieroja, kosmetologi, teollinen muotoilija

Pia Viskari on vuodesta 2011 toiminut yrittäjänä yhdessä Sanna Niemelän kanssa. Pia Viskarilla on vahvaa osaamista ja kokemusta eri ikäisten oppilaiden opettamisesta ja kouluttamisesta peruskoulussa, yläasteella ja lukiossa. Hänellä on myös usean vuoden kokemus tavoitteellisesta valmentamisesta erilaisten harrastustoimintojen puitteissa. Pia Viskari on yhdessä Sanna Niemelän kanssa ohjannut usean vuoden ajan kymmeniä niin kosmetologi- kuin hierojaopiskelijoitakin hyvinvointikeskus Aurora Spassa sekä arvioinut opiskelijoiden näyttöjä työelämän edustajana.

Pialla on pettämätön kauneudentaju ja esteettinen silmä, mikä näkyy hänen persoonassaan sekä tavassaan nähdä ympäristönsä.

Yhteistyö usean kauneudenhoitoalan oppilaitoksen kanssa on ollut Viskarille ja Niemelälle säännöllistä ja aktiivista toimintaa useiden vuosien ajan. Yhteistyöoppilaitokset ovat lämpimästi suositelleet opiskelijoilleen työssäoppimista hyvinvointikeskus Aurora Spassa aikaisempien kokemustensa perusteella.

Yhteystiedot

Arctic Beauty School

Osoite: Saariseläntie 7 99830 Saariselkä

Puhelin: 045 113 8101

Sähköposti: arcticbeautyschool@gmail.com