Kansainvälinen ja tunnelmallinen kosmetologikoulu Suomen huipulla

Arctic Beauty School on Lapissa, Saariselällä sijaitseva uusi kauneudenhoitoalan oppilaitos, jossa voit opiskella kosmetologiksi tai kosmetiikkaneuvojaksi korkeatasoisessa työelämälähtöisessä oppimisympäristössä sekä laadukkaassa hoitolassa osaavien ja innostavien valmentajien ja pedagogisesti pätevän opettajan ohjauksessa.

Arctic Beauty School – kansainvälinen ja tunnelmallinen kosmetologikoulu Suomen huipulla

Arctic Beauty School on Lapissa, Saariselällä sijaitseva uusi kauneudenhoitoalan oppilaitos, jossa voit opiskella kosmetologiksi tai kosmetiikkaneuvojaksi korkeatasoisessa työelämälähtöisessä oppimisympäristössä sekä laadukkaassa hoitolassa osaavien ja innostavien valmentajien ja pedagogisesti pätevän opettajan ohjauksessa.

Olemme jo yli kymmenen vuoden ajan tuottaneet ihmisille iloa, hyvinvointia ja rentoutusta pohjoisimman Lapin alueella hyvinvointihoitola Aurora Spassa, joka toimii koulumme työssäoppimispaikkana. Meillä on myös pitkä kokemus kosmetologi- ja hierojaopiskelijoiden työssäoppimisen ohjaamisesta hyvinvointihoitolassamme. Aurora Spa on elämyksellinen hoitola, joka tarjoaa erilaisia hieronta- ja kosmetologipalveluja niin suomalaisille kuin kansainvälisillekin matkailijoille Saariselän kylpylän, kylpylähotelli Holiday Club Saariselän välittömässä yhteydessä.

Asiakkaamme ovat tottuneet siihen, että hoidoissamme rentoudutaan täydellisesti ja nautitaan ripauksesta ylellisyyttä, elämyksellisyyttä. He voivat luottaa siihen, että hoidot tehdään ammattitaidolla, juuri heille valituilla alan huipputuotteilla, osaavasti ja kiireettömästi. Tällä samalla tinkimättömällä palveluasenteella, intohimolla, innostuksella ja vahvalla ammattitaidolla haluamme kouluttaa sinut kauneudenhoitoalan huippuammattilaiseksi.

Tämä on koulu, jossa haluat opiskella, etkä edes halua lähteä täältä pois.

Tule opiskelemaan kosmetologiksi tai kosmetiikkaneuvojaksi Arctic Beauty Schoolissa

Sekä kosmetologi että kosmetiikkaneuvoja ovat kauneudenhoitoalan ihmisläheisiä ammatteja, joissa keskeistä ammattitaitoa on asiakaspalveluosaaminen, ihon monipuolinen hoitaminen sekä kosmetiikan tuotetuntemus, tuotteiden ja palveluiden esittely- ja myyntitaidot. Asiakaspalvelutaitojen lisäksi hyvä tuotetuntemus sekä työ- ja asiakasturvallisuudesta huolehtiminen ovat osaamisen ydintä. Molemmilla on laaja-alaisen perusosaamisen lisäksi osaamisalan mukainen erikoistuneempi osaaminen.

Kosmetologeilla on ammattitaito tehdä asiakkaille kasvo-, jalka- ja käsihoitoja sekä opastaa asiakkaita ihon itsehoidossa ja tuotteiden käytössä. Valinnaisen tutkinnon osien avulla omaa ammattitaitoa voi suunnata mm. vartalohoito-, kylpylähoito- tai vaikka ehostuspalveluiden osaamiseen. Kosmetologit työskentelevät kauneushoitoloissa, kylpylöissä, palvelutaloissa, kongressikeskuksissa ja hotelleissa, laivoilla tai tavaratalojen kosmetiikkaosastoilla joko yrittäjinä tai työntekijöinä. Kosmetologit voivat työskennellä myös myynti- ja koulutustehtävissä.

Kosmetiikkaneuvojat osaavat ohjata ja neuvoa asiakkaita ihon ja hiusten hoidossa sekä tuotteiden käytössä. Kosmetiikkaneuvojat työskentelevät tavaratalojen, laivojen ja lentokenttien kosmetiikkaosastoilla, apteekeissa tai maahantuojien myynti- ja koulutustehtävissä. Kosmetiikkaneuvojat toimivat yleensä työntekijöinä, mutta voivat toimia myös yrittäjinä. (Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto – ePerusteet (opintopolku.fi).)

Tutustu myös