Fysioterapia

Fysioterapia on kehon kokonaisvaltaista hoitoa.

Fysioterapia on terveyden, toiminta- ja työkyvyn kehittämistä. Fysioterapian avulla voidaan hoitaa tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloja, kuten polven, olkapään, tai alaselän ongelmia. Fysioterapia auttaa erilaisissa rasitustiloissa, äkillisissä, toistuvissa ja pitkäkestoisissa kiputiloissa sekä sairastumisen ja vammautumisen yhteydessä. Käynnillä laaditaan yksilöllinen hoitosuunnitelma, joka perustuu asiakkaan tilanteeseen ja tavoitteisiin, ja valitaan hoitomenetelmät sen mukaisesti.

Lahjakortti

Aurora Span lahjakortilla voit tarjota läheisillesi tai vaikka henkilökunnallesi hemmotteluhetken esimerkiksi rentouttavan kuumakivihieronnan tai ylellisen kasvohoidon merkeissä. Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen hoitovalikoimaamme, josta löytyy jokaiselle jotain! Anna lahjaksi hyvää oloa arjen kiireiden keskelle – stressittömästi!

 

OSta

Fysioterapia

Fysioterapia on kehon kokonaisvaltaista hoitoa.

Fysioterapiakäyntiin sisältyy alkuhaastattelu, sekä asennon ja liikeratojen tutkiminen pyrkimyksenä löytää ongelman aiheuttaja. Tämän jälkeen päätetään käytettävät fysioterapeuttiset menetelmät, joita voivat olla esimerkiksi manuaalinen terapia, harjoitusterapia, ja kivunhallintamenetelmät.

Käynniltä saat mukaasi myös kotiharjoitusohjeet, jotta harjoittelu ja toimintakyvyn vahvistaminen voi jatkua kotiympäristössäsi.

Fysioterapia 30 minuuttia sopii esimerkiksi jonkin tarkan kipualueen hoitoon.

Kesto: 30min
Hinta:
49€

Kesto: 60min
Hinta: 95€

Kesto: 90min.
Hinta: 125€

VARAA AIKA

Kirjoitathan oireesi ja toiveesi hoidon suhteen “Lisää viesti” kenttään, jotta voin valmistautua hoitoosi mahdollisimman hyvin. Kiitos!

Heräsikö kysyttävää hoidoista?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

Soita +358451138101